Ma nem döntött el semmit a floridai eső

2024. június 15. – Szerző: Krikettgalaxis

Tegnap ugyanitt, a lauderhilli pályán elmaradt az USA és Írország találkozója, aminek eredményeképpen eldőlt, hogy Pakisztán (és Kanada) már nem juthat tovább. Így aztán az a tény, hogy ma India és Kanada találkozóját is elmosta az eső, már csak szomorú, de nem bosszant annyira senkit.

Eső (illusztráció)Eső (illusztráció)

A kép licence: közkincs / szabadon felhasználható

Kanadának egy jó és egy rossz hírrel is szolgált a tegnapi elmaradt meccs: a rossz az volt, hogy itt már biztosan nem juthattak tovább – bár tegyük hozzá, ennek anélkül sem lett volna sok esélye, mert ahhoz ma le kellett volna győzniük Indiát. A jó hír viszont az volt, hogy egyúttal az is eldőlt, hogy az USA kijutott a 2026-os vébére is, ami azt jelenti, hogy az amerikai kontinens plusz egy helyet szerzett magának: ha nem jutottak volna ki, akkor az USA-nak és Kanadának kellett volna megküzdenie egymással a selejtezőn, így viszont Kanadának csak jóval gyengébb ellenfelek maradtak a selejtezőre. Ami nagyon valószínűvé tette, hogy ők is kijutnak majd a 2026-osra. Ez a mai meccs így már csak egy örömjáték lehetett volna számukra a világsztárokkal felálló India ellen – de az időjárás tönkretette az örömüket.

Persze Indiának is jó lett volna egy mai meccs, például kipróbálni mondjuk Kuldíp Jádavot, vagy éppen önbizalmat hozni az eddig gyengén muzsikáló Virát Kohlínak.

De hiába volt (állítólag) jó vízelvezető rendszere a Central Broward stadionnak, ennyi vízzel, amennyi itt a napokban rázúdult, ez a rendszer sem tudott mit kezdeni. Várakoztunk, várakoztunk, és végül a szervezők úgy döntöttek, ma sem lesz meccs.


Alapból nem látható kép
×